Peacenomad

Pelgrimstocht voor Vrede en Gezondheid

Vredeswandelingen & Agenda

Vredeswandelingen

🚶🏼🚶🏼
180 km _ _ _

Laten we inderdaad samen Vrede en Gezondheid creëren, en tijd nemen om in Stilte te gaan stappen ... Deel in mijn vreugde die ik tijdens het pelgrimeren ervaar, en neem deel aan een Vredeswandeling in je eigen omgeving of organiseer er één met behulp van de onderstaande agenda.

Het is heel gemakkelijk en vooral heel leuk om te doen: je bepaalt datum, uur, vertrekpunt en de rondwandeling die je samen kan stappen en vult het in het agenda-formulier op deze pagina in. Dan vermeld je het op sociale media, of per mail - aan buren, familie, vrienden, kennissen ..., en breng je eventueel de pers en het gemeente- of stadsbestuur op de hoogte.

Iedereen is Welkom, en het is volledig gratis - de opbrengst is ... Vrede en Gezondheid ... voor jezelf en anderen. Op de voorziene dag maak je de Vredeswandeling samen in stilte, genietend van de natuur en het gezelschap, terwijl je je concentreert op Pure Liefde en Gezondheid - voor jezelf, je familie, vrienden, kennissen, buren, voor de andere wandelaars rondom je ... Bedenk dat we op dat moment, allemaal samen stappend, verbonden zijn door onze gezamenlijke intentie voor Vrede en Gezondheid en daardoor een krachtig netwerk creëren van Liefde, dat direct voelbaar is.

Na afloop kan je gezellig elkaar beter leren kennen en op het gastenboek je ervaring meedelen + het aantal deelnemers x het aantal gestapte kilometers (reken dat je zo’n 4 km per uur doet).

Vredeswandelingen agenda

Vredeswandeling Gegevens
Datum 23-02-2020
Dag zondag
Stad of dorp 9160 Eksaarde (Lokeren)
Land België
Vertrekpunt + uur Kerk van Eksaarde 11h
Schatting aantal km of tijd 8 km
Naam organisator + contactgegevens Leen Rumes, 0495.73.04.05
Nota Halverwege is er een kleine pauze aan de Kruiskapel waar toiletten voorzien zijn. Na de Vredeswandeling wordt aan alle deelnemers door de bio bistro Den Bascuul in Eksaarde een vegetarische pasta aangeboden voor 10 euro. Als je blijft voor die gezonde Vredesmaaltijd gekoppeld aan een gratis voordracht door Christine Timmermans, verwittig dan even Leen Rumes via sms of een belletje. Iedereen is welkom om op eigen verantwoordelijkheid mee te stappen … :-)

Organiseer een Vredeswandeling

Vul onderstaand formulier in: datum, dag, uur, aantal geschatte kilometers, land, stad of dorp, plaats van vertrek, naam vrijwillige organisator, eventueel je e-mail adres of telefoonnummer, en een kleine notitie.

✉️

Schrijf in op de nieuwsbrief:
Ik geef toestemming aan Peacenomad om mijn ingevulde gegevens te gebruiken uitsluitend voor verzending van de nieuwsbrief. Ik kan steeds uitschrijven onderaan elke nieuwsbrief.